Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g590g825kcal112g15.3g37.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl481g409kcal6.7g21.2g33.7g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g481g1684kcal77g308g12.5g28.9g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow31g81kcal3.1g3.1g6.3g0.5g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g241g626kcal72.2g4.8g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g7252kcal542g704.8g251.4g58.8g
Valittu annoskoko1824g3626kcal271g352.4g125.7g29.4g
Annoskoko puolitettuna912g1813kcal135.5g176.2g62.9g14.7g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081