Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g995g3879kcal59.7g306.3g269.5g135.3g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g100g398kcal0.5g85.5g5g0g
Vesi298g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 34g77kcal0.2g18.2g0g0.3g
Mustikka metsä- 358g158kcal1.8g22.9g2.1g11.8g
Sokeri 40g162kcal0g39.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g9344kcal124.4g945.2g553.2g294.8g
Valittu annoskoko1824g4672kcal62.2g472.6g276.6g147.4g
Annoskoko puolitettuna912g2336kcal31.1g236.3g138.3g73.7g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448