Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g608g2098kcal47.4g237.1g102.8g12.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g320g77kcal5.8g9.6g1.6g6.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus80g280kcal11.2g0.4g25.6g0g
Oivariini vähärasvainen8g44kcal0.1g0.1g4.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 320g1056kcal6.4g9.6g112g0g
Kananmuna kuorineen punnittu176g222kcal19.4g0.5g15.8g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g80g279kcal5.6g16g21.6g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g160g240kcal25.6g1.6g14.4g0g
Purjosipuli 72g17kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g8625kcal245.6g553.2g597.4g39.6g
Valittu annoskoko1824g4312kcal122.8g276.6g298.7g19.8g
Annoskoko puolitettuna912g2156kcal61.4g138.3g149.4g9.9g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697