Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Paprika punainen 535g156kcal5g24.1g2.1g10.2g
Lehtikaali 334g133kcal11.5g13.6g2g6.7g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g535g1443kcal96.2g10.7g112.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)20g4kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g3618kcal232.4g125g233.6g42.8g
Valittu annoskoko1824g1809kcal116.2g62.5g116.8g21.4g
Annoskoko puolitettuna912g904kcal58.1g31.3g58.4g10.7g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230