Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Paprika keltainen 120g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)36g36kcal2.7g6.1g0.2g0.8g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow720g612kcal33.1g108g3.6g36g
Herkkusieni säilyke 84g14kcal1.8g0.2g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g1987kcal91.4g297.2g39g100g
Valittu annoskoko1824g993kcal45.7g148.6g19.5g50g
Annoskoko puolitettuna912g497kcal22.9g74.3g9.8g25g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831