Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g998g749kcal19g159.7g2g10g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g449g1023kcal53.9g11.7g85.4g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g20g49kcal0.6g8.8g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3654g3841kcal153.2g399.4g178.8g35.6g
Valittu annoskoko1827g1920kcal76.6g199.7g89.4g17.8g
Annoskoko puolitettuna914g960kcal38.3g99.9g44.7g8.9g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219