Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha600g1080kcal108g0g72g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto123g344kcal23.4g0g27.1g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka75g19kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Chili paprika punainen6g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)750g225kcal7.5g30g3g1.5g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g83g297kcal23.1g1.7g22.3g0g
Ketsuppi, Pirkka45g48kcal0.4g11.2g0g0.5g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g30g65kcal1.9g7.4g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3654g4499kcal334.2g120.4g286.2g10.2g
Valittu annoskoko1827g2249kcal167.1g60.2g143.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna914g1125kcal83.6g30.1g71.6g2.6g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716