Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi787g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 450g996kcal78.7g0g76.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g281g115kcal3.9g22.8g0.8g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli225g405kcal19.1g4.9g33.7g0g
Ketsuppi, Felix61g55kcal0.6g12.7g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Persilja11g1.3kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3654g3213kcal207.2g82.8g228.2g1.8g
Valittu annoskoko1827g1606kcal103.6g41.4g114.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna914g803kcal51.8g20.7g57.1g0.5g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674