Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1968g3734kcal533.6g0g177.1g0g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Valkosipuli 175g189kcal13.8g28.5g1g3.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g306g227kcal13.8g39.5g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1749g1487kcal17.5g61.2g122.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk1749g469kcal10.5g92.7g3.5g24.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g875g245kcal5.2g52g1.7g21.9g
Kirsikkatomaatti, 50g437g88kcal2.6g16.6g1.3g0g
Basilika, tuore22g8.7kcal0.7g1.1g0.2g0.9g
Mustapippuri 8.7g25kcal1g3.4g0.3g2.3g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g44g114kcal5.2g4.8g8.3g0.2g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g2186g7652kcal240.5g1617.8g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28733kcal1701.4g3881.4g687.2g123.4g
Valittu annoskoko10000g14367kcal850.7g1940.7g343.6g61.7g
Annoskoko puolitettuna5000g7183kcal425.4g970.4g171.8g30.9g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357