Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)91g29kcal3g4.1g0g0g
Sokeri 27g110kcal0g27.2g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen12g87kcal0g0g9.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g182kcal5.4g37.1g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g817kcal16.8g136.8g20.6g3.8g
Valittu annoskoko183g408kcal8.4g68.4g10.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna92g204kcal4.2g34.2g5.2g1g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172