Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g25g6kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Porkkana 17g5.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Palsternakka 6.3g4kcal0g0.7g0g0.3g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.5g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)25g28kcal5.8g0g0.5g0g
Paprika punainen 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g6.3g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g112kcal13.4g7.6g2.2g3.2g
Valittu annoskoko183g56kcal6.7g3.8g1.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna92g28kcal3.4g1.9g0.6g0.8g
Arvot/100g100g31kcal3.7g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409