Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Selleri, annos 50g9g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaatti, tuore24g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Sieni tatti, hapero 14g3.9kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g76kcal2.2g7.4g4.2g2.8g
Valittu annoskoko183g38kcal1.1g3.7g2.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna92g19kcal0.6g1.9g1.1g0.7g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711