Kermainen lohikeitto

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise purjo ja huuhtele.

Leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.

Sulata rasva kattilaan ja lisää joukkoon kasvikset.

Kääntele muutama minuutti.

Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada joukkoon kiehuva vesi ja liemikuutiot ja maustepippuri.

Keitä kasviksia kunnes ovat lähes kypsiä.

Lisää joukkoon pakaste lohikuutiot ja ruokakerma.

Keitä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 5.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.7g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)30g36kcal6g0g1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)15g13kcal0.1g0.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g203kcal14.8g16g7.8g1.6g
Valittu annoskoko183g102kcal7.4g8g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna92g51kcal3.7g4g2g0.4g
Arvot/100g100g56kcal4g4.4g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180904