Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g50g55kcal9g0.9g1.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g33g8.3kcal0.4g1.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.3g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suolapähkinä 0.5g3kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g50g67kcal2.9g12.1g0.7g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g348kcal27g33.8g11g4.4g
Valittu annoskoko183g174kcal13.5g16.9g5.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna92g87kcal6.8g8.5g2.8g1.1g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.2g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612