Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g56g59kcal8.2g2.5g1.1g3.1g
Sipuli 24g7.4kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g94g24kcal1.2g3.9g0.2g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g232kcal20.2g17g7.2g7.2g
Valittu annoskoko183g116kcal10.1g8.5g3.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna92g58kcal5.1g4.3g1.8g1.8g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.6g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740