Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.1g5.8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g9g34kcal0.8g7.2g0.2g0.4g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g38g64kcal7.5g0g3.7g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)38g6.7kcal0.7g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g227kcal18.6g18g8.8g1.4g
Valittu annoskoko183g113kcal9.3g9g4.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna92g57kcal4.7g4.5g2.2g0.4g
Arvot/100g100g62kcal5.1g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732