Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 2.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g6.3g22kcal0.2g5.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g66kcal1.8g13.4g0g1.8g
Valittu annoskoko183g33kcal0.9g6.7g0g0.9g
Annoskoko puolitettuna92g17kcal0.5g3.4g0g0.5g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401258