Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g7.8g28kcal1.1g4.6g0.5g0.7g
Riisi tumma 6.6g23kcal0.5g4.8g0.2g0.3g
Tattarisuurimo / -jauho 5.9g19kcal0.7g3.5g0.1g0.3g
Hirssisuurimo / -jauho 6.2g22kcal0.7g4.3g0.2g0.2g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g185kcal6g34.4g2g3g
Valittu annoskoko183g93kcal3g17.2g1g1.5g
Annoskoko puolitettuna92g46kcal1.5g8.6g0.5g0.8g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241