Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka7.3g6kcal0.2g1.4g0.1g0.1g
Palsternakka 21g13kcal0.1g2.5g0.1g0.9g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Juuriselleri 10g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl21g6.3kcal1g0.4g0.1g0.3g
Sipuli (käsittelemätön)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)31g73kcal3.5g0.2g6.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g21g58kcal4g0g4.6g0g
Persilja 6.3g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.6g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g385kcal19.6g22g22.4g6.2g
Valittu annoskoko183g193kcal9.8g11g11.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna92g96kcal4.9g5.5g5.6g1.6g
Arvot/100g100g105kcal5.3g6g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566