Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus1.2g4kcal0.1g0g0.4g0g
Herne 31g22kcal1.6g2.9g0.1g1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g162kcal12.2g5.8g9.6g2g
Valittu annoskoko183g81kcal6.1g2.9g4.8g1g
Annoskoko puolitettuna92g41kcal3.1g1.5g2.4g0.5g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061