Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 20g44kcal3.5g0g3.4g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Paprika keltainen 8.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4.5g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g126kcal7.8g2.6g8.6g1.2g
Valittu annoskoko183g63kcal3.9g1.3g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna92g31kcal2g0.7g2.2g0.3g
Arvot/100g100g34kcal2.1g0.7g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532