Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl44g34kcal7.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl15g25kcal2.6g0.2g1.5g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1g8.7kcal0g0g1g0g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g177kcal21g8.8g5.8g1.6g
Valittu annoskoko183g89kcal10.5g4.4g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna92g44kcal5.3g2.2g1.5g0.4g
Arvot/100g100g48kcal5.7g2.4g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353