Tuhti tomaattikeitto 2

1. Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli oliiviöljyn kanssa vähintään parin litran kattilaan.

Kuullottele sipuleita hetki.

2. Lisää soijarouhe sekä ainakin 3 desilitraa vettä.

Sekoita joukkoon mausteita (reilusti chiliä, oreganoa tai muita yrttejä, pizzamaustetta, yrttisuolaa, pippuria myllystä jne.)

3. Lisää suikalejuurekset ja he-ma-po -sekoitus, hämmennä hetki.

4. Heitä joukkoon tomaattimurska + paseerattu tomaatti, sekoita ja lisää vettä ja mausteita maun mukaan.

Tarjoile keittoa esim.

vähärasvaisen fetajuuston tai raejuuston kanssa.

Kyte
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Reformi soijarouhe5.9g16kcal4.1g1g0g0.6g
Tomaattimurska (Euro shopper)33g10kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)42g13kcal0.4g2.5g0.1g0.4g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g21g8.5kcal0.3g1.7g0.1g0g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g17g12kcal0.5g2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g179kcal11.6g18.4g6.8g3.6g
Valittu annoskoko183g90kcal5.8g9.2g3.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna92g45kcal2.9g4.6g1.7g0.9g
Arvot/100g100g49kcal3.2g5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33136