Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Parsakaali brokkoli 43g15kcal2g0.8g0.1g1.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka32g3.5kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Kiinankaali 31g6.2kcal0.5g0.7g0.1g0.3g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g3.4g6.1kcal0.1g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g87kcal6.8g11.6g0.8g5.6g
Valittu annoskoko184g43kcal3.4g5.8g0.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna92g22kcal1.7g2.9g0.2g1.4g
Arvot/100g100g24kcal1.9g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703