Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g66g230kcal8.5g45.3g1.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47g16kcal1.5g2.3g0g0g
Tonnikala öljyssä 17g33kcal4.7g0g1.6g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]17g21kcal2.1g0.3g1.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g9g36kcal3.1g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Polar-juusto 15%9g24kcal2.9g0g1.4g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g4.2g5.7kcal0g1.3g0g0g
Sinappi 3g3.9kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g801kcal46.6g103.6g21.8g0.6g
Valittu annoskoko183g401kcal23.3g51.8g10.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna92g200kcal11.7g25.9g5.5g0.2g
Arvot/100g100g218kcal12.7g28.2g5.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547