Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 63g95kcal12.1g0g5.2g0g
Paprika keltainen 38g11kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)25g8.8kcal0.4g1.7g0g0.4g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 13g2.4kcal0g0.1g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g29g25kcal1.4g4.6g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g302kcal29.4g18.8g11.2g7g
Valittu annoskoko183g151kcal14.7g9.4g5.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna92g76kcal7.4g4.7g2.8g1.8g
Arvot/100g100g83kcal8g5.1g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754