Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g47g63kcal8g0.2g3.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g20g69kcal1.4g15.7g0.1g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow19g15kcal0.8g2.4g0.2g0.6g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g2.3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.9g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g497kcal21.6g39.6g28g1.4g
Valittu annoskoko183g248kcal10.8g19.8g14g0.7g
Annoskoko puolitettuna92g124kcal5.4g9.9g7g0.4g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.8g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524