Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 8.3g5.7kcal0.4g0.8g0g0.3g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 17g5.8kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Pestokastike, yrttikastike 6.3g31kcal0.5g0.1g3.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)38g49kcal6.8g0.8g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g237kcal18g11g13.6g2.4g
Valittu annoskoko184g119kcal9g5.5g6.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna92g59kcal4.5g2.8g3.4g0.6g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794