Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 100g195kcal18.7g0g13.5g0g
Amerikansekoitus, Apetit30g8.4kcal0.5g1.3g0.1g0.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6g17kcal1.1g0g1.3g0g
Ruohosipuli 2.5g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl20g68kcal0.4g0.6g7g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit25g33kcal0.8g0.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g643kcal43g4.8g50.4g1.6g
Valittu annoskoko184g322kcal21.5g2.4g25.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna92g161kcal10.8g1.2g12.6g0.4g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.3g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531