Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 4.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana 16g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g1.2g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi103g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Kirjolohifilee 17g29kcal2.9g0g1.9g0g
Juuriselleri 4.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g142kcal9.2g11.2g6g1.8g
Valittu annoskoko184g71kcal4.6g5.6g3g0.9g
Annoskoko puolitettuna92g36kcal2.3g2.8g1.5g0.5g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411