Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g67g40kcal1g8.7g0.1g0.6g
Porsaanpaisti vähärasvainen 63g102kcal17.5g0g3.5g0g
Porkkana 21g6.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lanttu 17g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.7g4.8kcal0.3g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g325kcal38.6g23g8g3.2g
Valittu annoskoko184g163kcal19.3g11.5g4g1.6g
Annoskoko puolitettuna92g81kcal9.7g5.8g2g0.8g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.3g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301