Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g140g84kcal2.1g18.2g0.1g1.3g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)38g13kcal1.3g1.9g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g2.2g7kcal0g0.1g0.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.2g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g210kcal7g40.8g2g2.8g
Valittu annoskoko184g105kcal3.5g20.4g1g1.4g
Annoskoko puolitettuna92g53kcal1.8g10.2g0.5g0.7g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105