Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)37g20kcal3.1g1.8g0.1g0g
Arkijuustoraaste (Valio)58g216kcal17.5g0g15.7g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g1.1g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Pekoni rasvainen 15g55kcal1.8g0g5.4g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g29g66kcal5.6g0g4.8g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)12g18kcal2.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g843kcal70g4g60g2.2g
Valittu annoskoko184g421kcal35g2g30g1.1g
Annoskoko puolitettuna92g211kcal17.5g1g15g0.6g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842