Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 15g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen33g6.6kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Paprika, punainen12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)31g29kcal7.1g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%30g18kcal1g2.1g0.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 53g29kcal0.8g6.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g191kcal18.8g22.6g3.4g2.6g
Valittu annoskoko184g96kcal9.4g11.3g1.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna92g48kcal4.7g5.7g0.9g0.7g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634