NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe61g208kcal3.6g44.1g1.7g3.9g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)88g158kcal9.6g4.8g11.4g0g
Rypsiöljy Eldorado2.9g24kcal0g0g2.7g0g
Margariini 60%, kultarypsi 2.9g16kcal0g0g1.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g830kcal28.4g100.6g35g7.8g
Valittu annoskoko184g415kcal14.2g50.3g17.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna92g208kcal7.1g25.2g8.8g2g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651