Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska109g33kcal1.5g7.1g0.5g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g20g43kcal4.5g0.2g2.8g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 22g50kcal3.1g0.4g3.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 15g50kcal1.6g10.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g414kcal21.8g37.2g20.8g1.2g
Valittu annoskoko184g207kcal10.9g18.6g10.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna92g104kcal5.5g9.3g5.2g0.3g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304