Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g44g95kcal4.3g17.6g0.8g3.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Salsa medium (Rainbow)29g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g29g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g5.8g8.2kcal0.2g0.2g0.7g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman35g70kcal7.7g0.4g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g493kcal39g41.8g18.2g9.2g
Valittu annoskoko184g247kcal19.5g20.9g9.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna92g123kcal9.8g10.5g4.6g2.3g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.4g5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225