Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)19g36kcal2.2g4.4g0.9g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g62g94kcal10g2.5g5g0g
Purjosipuli 62g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kalaliemi Maggie, annos 5g1.6g4.1kcal0.2g0.4g0.2g0g
Ruohosipuli, tuore16g4.2kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Soijakastike 19g11kcal1g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g336kcal30g23.8g12.6g3.2g
Valittu annoskoko184g168kcal15g11.9g6.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna92g84kcal7.5g6g3.2g0.8g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.5g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676