Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 41g81kcal7.7g0g5.6g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g24g26kcal0.5g0.9g2.3g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g9g7.5kcal0.1g0.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g304kcal18.6g17.6g17g2g
Valittu annoskoko184g152kcal9.3g8.8g8.5g1g
Annoskoko puolitettuna92g76kcal4.7g4.4g4.3g0.5g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367