Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g73g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)15g8kcal2.8g0.6g0.6g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 15g44kcal2.6g0.2g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g157kcal12g11g9.4g4g
Valittu annoskoko184g79kcal6g5.5g4.7g2g
Annoskoko puolitettuna92g39kcal3g2.8g2.4g1g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536