Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g66g143kcal12g0g10.7g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus31g107kcal4.3g0.2g9.8g0g
Herne kuivattu88g247kcal15.7g42.4g0.9g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g994kcal64g85.2g42.8g17.6g
Valittu annoskoko184g497kcal32g42.6g21.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna92g249kcal16g21.3g10.7g4.4g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161