Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 102g350kcal10.4g71.3g1.2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g1010kcal20.8g142.6g37.6g7.2g
Valittu annoskoko184g505kcal10.4g71.3g18.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna92g253kcal5.2g35.7g9.4g1.8g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198