Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 27g146kcal0.2g0.2g16.3g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 14g56kcal0g13.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.4g0.1g0.4g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g31g107kcal4.3g17.1g2.1g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Mustikka pirkka 200 g44g14kcal0.4g2.8g0.4g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g44g37kcal1.4g2g2.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g845kcal17.8g90.6g45.4g0.8g
Valittu annoskoko184g423kcal8.9g45.3g22.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna92g211kcal4.5g22.7g11.4g0.2g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396618