Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 88g124kcal15.3g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 27g12kcal0.1g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g345kcal31.6g6.6g19.4g2g
Valittu annoskoko184g173kcal15.8g3.3g9.7g1g
Annoskoko puolitettuna92g86kcal7.9g1.7g4.9g0.5g
Arvot/100g100g94kcal8.6g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282