Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty84g118kcal4.4g23.6g0.6g2.9g
Chorizo makkara, annos 100g56g146kcal6.2g2.8g12.4g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)35g7kcal0.2g1.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g583kcal21.8g56.4g30.2g6g
Valittu annoskoko184g292kcal10.9g28.2g15.1g3g
Annoskoko puolitettuna92g146kcal5.5g14.1g7.6g1.5g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332