Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g28g227kcal0g0g25.2g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g928g306kcal13.9g44.5g3.7g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g351g386kcal91.2g0g3.5g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g501g852kcal38.6g26.1g65.2g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3660g3591kcal291g148.6g195.4g29g
Valittu annoskoko1830g1796kcal145.5g74.3g97.7g14.5g
Annoskoko puolitettuna915g898kcal72.8g37.2g48.9g7.3g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985