Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g500g550kcal89.9g9g16.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g333g83kcal4.3g14g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 13g41kcal1.3g1.8g3.1g0.2g
Suolapähkinä 5g30kcal1.2g0.5g2.5g0.4g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g500g669kcal28.8g121.2g6.7g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3660g3485kcal270.4g339g111g45.6g
Valittu annoskoko1830g1743kcal135.2g169.5g55.5g22.8g
Annoskoko puolitettuna915g871kcal67.6g84.8g27.8g11.4g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612