Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 178g570kcal47.6g0g42.5g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 355g106kcal6.8g12.4g0.9g8.7g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g355g107kcal5.3g16g1.4g8.9g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g222g244kcal6.7g7.1g22.2g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g178g284kcal3.7g6.8g26.7g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g11g23kcal1.5g2.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3664g2667kcal143.2g89.2g189.2g35.6g
Valittu annoskoko1832g1333kcal71.6g44.6g94.6g17.8g
Annoskoko puolitettuna916g667kcal35.8g22.3g47.3g8.9g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401