Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 209g144kcal10.5g19.5g0.8g6.5g
Vesi1251g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 334g729kcal61g0g54.4g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3665g1765kcal144g42.6g110.6g14.2g
Valittu annoskoko1833g882kcal72g21.3g55.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna916g441kcal36g10.7g27.7g3.6g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401