Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 625g954kcal120.6g0g52.5g0g
Paprika keltainen 375g113kcal3.5g19.1g0.8g7.5g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)250g88kcal4g17.3g0.3g3.5g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 125g24kcal0.4g1.2g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g288g247kcal14.4g46g0.9g21.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3667g3025kcal293g190g114.6g69.6g
Valittu annoskoko1834g1512kcal146.5g95g57.3g34.8g
Annoskoko puolitettuna917g756kcal73.3g47.5g28.7g17.4g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754